VI ER ET HÅNDVÆRKSBAGERI

Vi har rigtige bagere og konditore Vi laver frisk brød og kager af høj kvalitet Vi laver det helt frisk fra bunden hver dag Vi har et godt humør Vi har høflig betjening Men vi er ikke billige

GRUNDLÆGGELSE
Bager From grundlægges den 1. juni 1943 af Poul og Tove From i Falen nr. 9 i Odense C.
FLYTNING TIL NYE LOKALER
Lokalerne i Falen bliver for små, og Poul From må på udkig efter nye lokaler. Han køber ejendommen på Skibhusvej 104 den 1. juni 1956, for der er et dejligt stort bageri, hvor han kan følge med i, hvad der foregår (også i krogene).
SØNNEN KOMMER HJEM
Bendt From (søn af Poul og Tove From) bliver udlært bager i 1958 og arbejder i Norge, Frankrig og Schweiz, inden han selv åbner en forrretning i Fredericia sammen med Lis From. De sælger butikken i december 1967, og vender tilbage til Odense, hvor de går i kompagniskab med Poul og Tove From i januar 1968.
ÅRENE FRA 1974 TIL 1981
I disse år bliver der åbnet 3 butikker: I 1974 "Det Nye Prior" med bagerudsalg og stor café på Fisketorvet lige i centrum af Odense. I 1977 "Den Lille Café" i det hyggelige Vintapperstræde også i centrum af Odense. I november 1979 køber Bendt og Lis From bagerforretningen i Vestergade
i Odense. I 1981 trækker Poul og Tove From sig tilbage for at nyde deres alderdom.
CENTRALBAGERIET
Lokalerne er igen blevet for små på Skibhusvej 104, og Bendt From leder efter et større bageri. Han køber Centralbageriet på Hans Egedes Vej 20 i den nordvestlige del af Odense i november 1981, hvor Bager From befinder sig den dag i dag.
ÅRENE FRA 1981 TIL 1995
Bendt From udbygger virksomheden igennem disse år med leverancer til større supermarkeder med og uden bake-off, "Det Nye Prior" og "Den Lille Café" bliver solgt. Virksomheden ændres fra personligt ejet til et aktieselskab, selskabet ejes af Bendt From. I 1990 køber Bendt og Lis From bagerbutikken i Rosengårdcentret, hvor der er bake-off og nogle ganske få borde og stole, der siden er bliver udbygget til en lidt større café. I september 1995 er Odenses nye banegårdcenter færdigbygget, og her åbner Bendt og Lis From endnu en bagerbutik med bake-off og café.
3. GENERATION
Bendt og Lis From er efterhånden ved at komme op i årene, og tænker på at gå på pension. Deres yngste datter Susan From Sveistrup ytrer ønske om at fortsætte familie-foretagendet sammen med sin mand Bjarne From Sveistrup. Der bliver lavet et glidende generationsskifte over cirka 3 år, og Susan og Bjarne overtager virksomheden den 1. april 2004. Bendt og Lis From kigger dog ofte forbi bageriet for at se og høre, hvordan det går.

Cheap Jerseys wholesale , cheap nike lebron 13 , cheap jordans shoes , Wholesale jordan , cheap jerseys wholesale , cheap nfl jerseys wholesale , Discount Jerseys China , cheap jordan shoes , Discount Jerseys China , cheap jordans shoes for sale