FLØDEKAGER
Vores flødekager er fremstillet af de fineste råvarer og pyntes med frisk frugt. Vi varierer sortimentet efter årstiden. Indenfor flødekager tilbyder vi gåsebryst, bikuber og andre lækkerier samt forskellige lagkager med det lækreste fyld.
BLANDEDE BOLLER
From har boller for enhver smag. Der er alt fra den traditionelle bedstemorsbolle til stensovnsstykker og en masse forskellige lyse og grove boller. Vi laver også boller med krydderier - de er perfekte til en god frokost!
WIENERBRØD OG BRUNSVIGER
Friskbagt wienerbrød dufter og smager dejligt. Bager From tilbyder såvel smørbagt wienerbrød samt vandkringle med kanel eller creme. Vores brunsviger er bagt på stolte traditioner, og vi kan lave både kagemænd og kagekoner.
STENOVNSBAGTE BRØD
Vi kan tilbyde gulerødsbrød - lyst eller mørkt og Firenze-brød bagt med ægte italiensk durum-mel. Vi laver også stenovns-flutes, og om sommeren laver vi flutes med tomat/hvidløg/oliven - rigtig lækkert til grill-maden.
 
GROVBRØD
From har et bredt sortiment af lyse og mørke grove brød.Brødene er lavet efter egne opskrifter.
HVIDE BRØD
Hvidt brød er ikke bare almindeligt franskbrød. Vi tilbyder mange forskellige hvide brød f.eks tremmebrød bagt med sigtemel, hvedebrød, sødmælksbrød m.m. Skal du bruge et hjertebrød laver vi også dette - dog kun på bestilling!
 
RUGBRØD
Vores rugbrød er bagt på gammeldags surdej, uden tilsætningsstoffer og med lav fedtprocent. Vi har friskbagte rugbrød hver dag, og de fås både hele og i skiver. Prøv f.eks det populære Vesterhavs-rugbrød.
SKÆREKAGER
Vælg mellem chokoladekage, drømmekage og gulerodskage, eller prøv en af vores andre spændende skærekager. F.eks Odensetærten, som er en lækker chokoladekage med karamel, pecannødder og chokoladeovertræk.
SMÅKAGER
Vi har altid blandede småkager i æske og ved juletid laver vi også småkagedej, som du selv kan skære ud og bage. Perfekt til en rigtig hyggelig eftermiddag med børnene eller børnebørnene.
Husk: Kun på bestilling!
PRODUKTER UDEN SUKKER
Vi kan tilbyde vore kunder småkager, kransekage m/hindbær og sandkage uden tilsat sukker. Produkterne er velegnede til at fryse, så man altid kan tage et stykke kage, hvis man er "lækkersulten".
Cheap Jerseys wholesale , cheap nike lebron 13 , cheap jordans shoes , Wholesale jordan , cheap jerseys wholesale , cheap nfl jerseys wholesale , Discount Jerseys China , cheap jordan shoes , Discount Jerseys China , cheap jordans shoes for sale